HTML

Blogja blogja

Érdekességek a világból, gondolatok, vélekedések.

Friss topikok

Linkblog

2008.01.11. 11:17 blogja

Az új Magyarország Benned van!

De nem benned Ágikám,

mert a két diplomád sajnos nem elég ahhoz, hogy ügyintézőinél magasabb szintű munkakörben is elhelyezkedhess.


Sajnos benned sem Pistikém,

mert a szakmai végzettségeddel sehova sem tudsz elhelyezkedni, miután az összes gyárat eladták hogy csak az import maradjon, de miből ha nincs állásod, vagy van: utcaseprés.


Laja, szori de benned sincs semennyi az új Magyarországból,

mert a ki tudja melyik hivatal lenyúlta a becsületesen befizetett TB-járulékodat, és amikor a vakbélgyulladásoddal orvoshoz fordultál, elláttak ugyan, de rádszáll az adóhivatal és behajtja a tartozást. Holnap már ellátni sem fognak, üzleti megfontolásokra hivatkozva. Ezért rendőrt hívsz és feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen az Alkotmány 70/E. paragrafusára hivatkozva.


Sanyikám, neked meg mi bajod?!

Hogy hiányérzeted van?

Ja hogy belőled is hiányzik az új Magyarország! Jó de miért?

Nem műtötték meg a rákodat, mert az új magánbiztosítód nem fizet! De miért nem fizet?

Nem szóltál a szerződéskötéskor, hogy gyerekkorodban megégetted az ujjacskádat a forróvízzel, az apróbetűs részben meg nem tűnt föl, hogy ez szerződésszegést jelent, mi!



Értem Sanyikám. Sebaj, nem tart már sokáig! Kitartás! Már nem vagyunk tízmillióan. Bár elkezdtünk gyarapodni, de nem mi magyarok!


Áldott legyen Gyurcsány Atyánk!

Szólj hozzá!

Címkék: jövő mszp gazdaság fidesz apeh ferenc járulék forradalom magyarság rendszer oep sicko betegbiztosítás társadalombiztosítás egészségbiztosítás magánbiztosító tb járulék egészségbiztosító többiztosító többiztosítós


A bejegyzés trackback címe:

https://blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr47293227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása