HTML

Blogja blogja

Érdekességek a világból, gondolatok, vélekedések.

Friss topikok

Linkblog

2008.08.17. 14:22 blogja

Szlovák rendszám magyar közpénzekből

Hivatkozással az Index.hu cikkére:

"A magyar államtól kapnak támogatást, mégis annak költségvetését segítenek megrövidíteni" - írja szalagcímben címoldalán az Új Szó szombati száma.

A lap több írásban is ismerteti és etikátlan ügyletnek minősíti, hogy a szlovákiai magyar vállalkozó, Szabó Zoltán, a Selye János Egyetemért Alapítvány ügyvezetője, a Ganador Kft. tulajdonosa, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének kitüntetettje által vezetett alapítvány nevéhez olyan ügyletek kötődnek, amelyek révén "több millió koronával segítettek megrövidíteni a magyar költségvetést, miközben bevételeik nagy része magyar közpénzekből származott".

"ezen kívül magyar vállalkozóknak segít szlovákiai rendszámot szerezni", így a magyarországi vállalkozók egyenként több százezer forinttal rövidíthetik meg azt a magyar államkasszát, amelyből viszont a Szabó által éveken keresztül irányított alapítvány sokmilliós támogatásokat kapott.

Hm..

Talán a Magyar Kormány úgy véli, díjával és támogatásával megvásárolta a cinkosságot?

Nem tetszik a hatalommal visszaélőnek, hogy visszaélnek vele szemben?

Nem tetszik a maffiának, hogy a koszos pénzét tisztára mossák? (Pozitív értelemben.)

Szólj hozzá!

Címkék: maffia kormány visszaélés


A bejegyzés trackback címe:

https://blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr38619805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása