HTML

Blogja blogja

Érdekességek a világból, gondolatok, vélekedések.

Friss topikok

Linkblog

2007.09.13. 12:17 blogja

Alli csodafogyasztószer - fossunk együtt!!!

A GlaxoSmithKline legújabb szere klinikai kísérletekben mindössze pár dekagramm fogyást eredményezett. Kevesebbet, mint napi 5 perc séta és sokkal kevesebbet, mint heti egy pohár üdítőital meg nem ivása!

A hatása, miszerint a zsírlebontásba avatkozik bele úgy, hogy egy enzimet gátol a béltraktusban, így a zsírok a széklettel kiürülnek, az esszenciális zsírok és zsírbanoldódó vitaminok felszívódását is megakadályozza! Ezek hiányában krónikus tápanyaghiány lép fel, aminek - tulajdonságánál fogva - több tucat betegség is lehet az eredménye.

A vásárlók elmondása alapján olyan mulatságos mellékhatása van, hogy kontrollálhatatlanul ürített olajos székletet eredményez. Ez elég kellemetlen lehet, mint a mellékelt videó is bizonyítja:


A teljes cikk

2 komment

Címkék: egészség fogyasztás mellékhatás fogyás ciki fogyasztószer lefogyás egészséges táplálkozás fosás kellemetlen


A bejegyzés trackback címe:

https://blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr59164419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melinda 2008.06.17. 20:18:22

sziasztok!
hogy tudnák ehhez a fogyasztoszerhez hozzájutni?mennyibe kerül?

blogja 2008.06.22. 08:12:31

Nem tudom Melinda, remélem nem lehet majd itthon kapni.

Gondolom meg akarsz valakit szivatni, vagy nem olvastad a szöveget a fosásról, amit okoz. :D

A hízást savasság és plusz zsírbevitel okozza. A savakat a szervezet zsírban tárolja el, hogy ne a szöveteket károsítsa, ezért halmozza fel a zsírt. Táplálkozz lúgosítóan és minimális zsírbevitellel. A húst ne olajban süsd, hanem vásárolj Zepter-készletet és tanuld meg használni, azzal zsír nélkül főzhetsz kevesebb energiából, kevesebb idő alatt, egészségesebben. Egyél sok zöldséget köretnek, és egyél sok gyümölcsöt, de a gyümölcsöket ne keverd, egyszerre csak egyfélét egyél (kivétel az alma, azt bármivel eheted). Kevés sót használj, az is savasít. Igyál sokat, az hígítja a véred, végül egyél sok C-vitamint, valamint Kalcium-Magnézium kelátot, és kalciumot. A savakat ugyanis többek között a kalcium közömbösíti, ezáltal biztos hogy kalciumhiányban szenvedsz. A KalMag formájában tud a kalcium felszívódni a csontokba, míg a normál, magányos kalcium pedig a közömbösíti a savakat a vérben, persze ebben a sok zöldség is segít.

Ha ezt teszed, az sokkal jobb fogyókúra mint egy enzim-varázsszer.
süti beállítások módosítása