HTML

Blogja blogja

Érdekességek a világból, gondolatok, vélekedések.

Friss topikok

Linkblog

2008.03.11. 12:01 blogja

Figyeltetek mit mondott Gyurcsány?

A népszavazás után. Azt mondta, hogy a vizitdíj nélkül hiányzó pénzt nem fogják pótolni az egészségügyben.

Az egy dolog, hogy a vizitdíjra épült berendekedések felbomlanak. Ez nem az a szavazópolgárok hibája, hanem a ránkerőltetett vizitdíj kiagyalóié. A legfontosabbak a távlatok: mert így csak rosszabb lesz, de nem a szavazópolgárok miatt miatt, hanem azért, mert Gyurcsány Ferenc azt hiszi, hogy nem az ő (a vezetés) dolga kivitelezni, hogy a betegellátás ingyenes legyen.

És el meri hitetni az emberekkel, hogy ez rendjén van.

Mivel a kormány nem óhajtja pótolni a kiesett pénzt, az egyészségügy magáramarad ennek elbocsátásos, kórházbezárásos, leépítéses, orvoskivándorlásos következményeivel, míg megvalósul a magánbiztosítós rendszer, melyről nem tudhatjuk, hogy melyik beteget milyen indokkal hagy cserben a veszteségek csökkentése érdekében.

Érzed már, hogy nagyon rossz irányban haladunk?

1 komment

Címkék: politika gyurcsány kormány népszavazás vizitdíj betegbiztosítás egészségbiztosítás


A bejegyzés trackback címe:

https://blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr33375809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parapitty · http://parapitty.blog.hu 2008.03.21. 18:16:56

De ugye a vizitdíj nem költségvetési tétel, maga az AB mondta ki, akkor milyen alapon várjuk el, hogy mégis az legyen?
A betegellátás nincs ingyen. Az állam komoly részben finanszírozza. Most be akartak vezetni egy másik pillért, azt a nép leszavazta, mi a gond?
Valóban rossz irányba haladnak a dolgok, de ennek azok az okozói, akik ezt az idióta szavazást kitalálták, nomeg az AB, aki az idióta ötletet átengedte.
süti beállítások módosítása